Spel

Speel het spel!

Uitleg van het spel

Gratis virtuele online coaching sessie. Veilige en comfortabele proef­ervaring. Speel nu het interactieve coachspel (met gratis persoonlijk rapport na afloop).

 

 

Waarom dit spel nu spelen?

 

Doel van het simulatie spel

Je gaat wandelen door een virtueel bos­park.

Je start bij de ingang van dit park.

Jouw doel is om mij (Jorien de Coachier™) bij het eindpunt (huis) weer te ontmoeten. Daarvoor dien je een route te volgen, die met gekleurde paaltjes aangegeven staat (groen, blauw, rood).

Onderweg kun je een aantal leuke typische levens­uitdagingen tegenkomen. Sommige uitdagingen zijn gemakkelijker te overwinnen dan andere. Hoe goed lukt het jou om met deze uitdagingen om te gaan?

Maar maak je geen zorgen. Geef niet op. Want al wandelend coach ik jou!

Jorien de Coachier™ helpt je jouw weg vinden vanuit haar luchtballon

De gemiddelde spelduur om het eindpunt te bereiken is ongeveer 5 minuten. Wil je halverwege het spel stoppen, omdat je verdwaald bent geraakt? Gebruik dan de grote rode 'STOP'-knop (Escape knop op toetsenbord).

Na afloop van het spel stel ik een persoonlijk spelverslag voor jou op. Deze bestaat uit een puntenscore, feedback en tips.

Zie ik je zodadelijk bij het eindpunt? Ik zet de koffie of thee alvast voor je klaar.

 

Hoe werkt de bediening?

Gebruik de pijltjestoetsen van je toetsenbord, spelcontroller of dansmat om te wandelen en kijken. Of gebruik de muis of touchscreen (scherm klikken/aan­raken, slepen en loslaten).

Gebruik de pijltjestoetsen om te wandelen en om je heen te kijken

Wandelen & kijken

Toetsenbord

Gebruik de pijltjestoetsen.

Muis/touch

Klik en sleep.

Items verzamelen

Klik op draag­bare items (zoals een rugtas) om deze op te pakken

Sommige draag­bare dingen die je tegen komt kun je aanklikken om er iets mee te doen (zoals iets oppakken). Je kunt ook op de spatiebalk drukken op je toetsenbord of op de select knop van je spelcontroller/dansmat.

Met de items die je hebt verzameld, kun je bepaalde uitdagingen die je tegenkomt oplossen.

N.B. We hebben virtueel door een bos wandelen bijna net zo simpel gemaakt als wandelen door de echte natuur. Mocht het je niet lukken met de bediening, dan kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen voor extra ondersteuning.

 

Uitgespeeld? Kado ontvangen!

Je hebt al wandelend een avontuur beleefd in het virtuele bos. Voor deze niet alledaagse prestatie hoor je natuurlijk een welverdiende beloning te krijgen.

Ontvang na afloop van de virtuele wandeling jouw gratis persoonlijk spel­rapport

Vul bij het eindscherm jouw gegevens en druk op 'Verzenden' knop. Dan ontvang je gratis jouw persoonlijke verslag. Daarin staat feedback op hoe je het Wandelend Coach spel hebt gespeeld.

 

Wandelend Coach?

Dit Wandelend Coach spel is gebaseerd op het concept van al wandelend gecoached worden op typische levensvraagstukken, waarbij de natuur en je omgeving als inspiratiebron worden gebruikt.

Welke vraagstukken komen zoal aan bod bij Life Coaching?

Al wandelend met iemand praten over waar je mee zit wordt doorgaans als zeer prettig en gemakkelijk ervaren.

Buiten wandelen in de natuur helpt je om op een ontspannen manier aan oplossingen te komen voor jouw uitdagingen. Geen wonder dat zelfs huisartsen dit 'wandelrecept' beginnen voor te schrijven!

Ben je naar aanleiding van het virtuele spel geïnspireerd om jouw coachvraag verder te onderzoeken in 'Real Life'? Vraag dan een échte wandeling aan bij Jorien.

Realisatie

De Wandelend Coach game is een online interactieve dienst (simulatie spel) dat jou kosteloos* wordt aangeboden door Coachier™.

Om het spel soepel te kunnen spelen, beveel ik aan om een apparaat (mobiel, tablet, laptop, computer) te gebruiken welke niet ouder is dan circa 3 jaar. Werk ook je webbrowser (Chrome, Edge, Firefox, Opera, Safari) bij naar een recente versie.

 

Feedback & Suggesties

Heb je feedback op het spel? Zowel negatieve kritiek als positieve complimenten zijn van harte welkom! Met jouw feedback verbeteren we de ervaringen voor de volgende speler.

*Kosteloos op basis van Fair Use policy

Zet het spel in op jouw event

Naast dat lezers van het boek het simulatie­spel zelfstandig online kunnen spelen, is het ook mogelijk om een begeleide simulatie in te laten zetten op jouw evenement.

Voorbeelden van evenementen waarbij de wandelcoaching simulatie reeds is ingezet zijn:

Kunnen we jouw evenement binnenkort ook toevoegen aan deze lijst?

Volledig online

Breid het aanbod van jouw digitale evenement gemakkelijk uit met enkele live virtuele coaching 1-op-1 introductie sessies van elk 30 minuten.

Een beperkt aantal deelnemers schrijft zich dan in voor de begeleide online coachsessie met Jorien.

De stappen zijn als volgt:

 1. Bepaal het aantal 1-op-1 introductie sessies dat je wilt aanbieden tijdens jouw digitale evenement.

 2. Samen stellen we tijdsloten op de dag of dagen van jouw digitale evenement die geboekt kunnen worden, zodat de sessies mooi in jouw programma passen.

 3. We sturen jou een korte omschrijving van de te boeken activiteit, inclusief een link naar een technische testpagina.

 4. Bied de deelnemers aan om zich in te schrijven voor één van de tijdsloten van de aangeboden introductie sessies.

 5. Mail ons de lijst van ingeschreven deelnemers, inclusief een reserve lijst (in geval een deelnemer onverhoopt last-minute verhinderd blijkt).

 6. Je deelnemers krijgen een persoonlijke bevestiging met instructies hoe laat zij dienen in te bellen op de geplande online meeting.

 7. De deelnemer logt in en Jorien begint de online coach sessie, waarbij de deelnemer het spel opstart en Jorien de deelnemer begeleid met leuke prikkelende vragen.

 8. Na afloop ontvangt de deelnemer een kort persoonlijk rapport met feedback voor verdere coaching.

Deze optie is uit te voeren voor de deelnemers die de beschikking hebben over een computer, laptop of tablet met een recente bijgewerkte browser en een goede internetverbinding.

Live fysieke spelsessie

Organiseer je een fysiek evenement op een overdekte locatie met stroomvoorziening en internet/wifi? Dan kun je ook kiezen voor de live fysieke spelsessie.

Speel de simulatie met dansmat of mini-stepper op jouw live event

Dit werkt als volgt:

 1. Bepaal de locatie en datumtijd waar je de spelervaring wilt situeren op je fysieke evenement.

 2. De spelsetup kan gedaan worden in 1-op-1 of 1-op-2 (twee tegelijk), waarbij de inloop vrij is (geen reserveren nodig).

 3. De deelnemer(s) kan/kunnen het spel spelen met:

  • een standaard spelcontroller, toetsenbord/muis of touch;

  • de voeten, middels wandelmat (gemiddelde fysieke inspanning en co-ordinatie vereist);

  • zowel voeten als handen, op de fitness ministepper (meeste fysieke inspanning vereist, calorieverbrander).

 4. Jorien begeleidt de deelnemer(s) en de deelnemer(s) kunnen ook zelfstandig het spel spelen.

 5. Na afloop ontvangt de deelnemer een kort persoonlijk rapport met feedback voor verdere coaching (na achterlaten e-mailadres).

Bij interesse naar meer informatie over de inzet bij jouw live evenement, neem contact op met de auteurs.